Element Make it Count | Burnside Skatepark, Deventer


Geplaatst op

Afgelopen zondag was de Element Make it Count contest in Burnside Skatepark in Deventer. Tijdens dit evenement strijden de skaters om de plek op de lijst in de volgende rondes in Lissabon, Portugal. Het evenement was goed bezocht en iedereen knalde. Baker, Bones Wheels en Shake Junt rijder Jelle Maatman, Thunder en Spitfire rijder Douwe Macare en Flip Skateboards rijder Bert Roeterdink deden ook mee. Douwe won de eerste plek, maar toch pakte Zero Skateboards rijder Rob Maatman die overall plek in Burnside en mag aankomend weekend gratis afreizen naar Lissabon om tegen alle Europese winnaars te strijden en die plek voor de wereldwijde contest in The Berrics te pakken.

Bekijk het filmpje van On the Roll van de contest in Burnside Skatepark!